Tereyağlı Alabalık Tarifi İçin Malzemeler
- 2 adet alabalık( siz kişi sayısına göre artırabilirsiniz),
- 1 yemek kaşığı tereyağı,
- Tuz.
Tereyağlı Alabalık Yapılışı
Balıkları yıkayalım.
Balıkların üzerine bıçak ile resimdeki gibi verev çizik atalım.
Balıkların üzerine tuz serpip balıklara yedirelim ve 10-15 dakika bu şekilde dinlendirelim.
Tavada tereyağını eritelim.
Üzerine balıkları yerleştirelim.
Balıkları arkalı önlü çevirerek pişirelim.
Balıklar lokum gibi çok yumuşak olduğu için çevirirken dikkat edelim dağılmasınlar.
Bu harika Tereyağlı Alabalık Kebabı Tarifi için Milaka’ya teşekkür ederiz.
Tereyağlı Alabalık Tarifi
4/
5
Oleh
greenart