25 Temmuz 2016 Pazartesi

Kaymaklı Paşa Tarifi


Kaymaklı Paşa Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket kemalpaşa tatlısı.
Arası İçin:
  • 1 kase kaymak,
  • 1 kutu krema (200 ml).
Süslemek İçin:
  • Toz fıstık.



Kaymaklı Paşa Yapılışı

Kemal paşayı arkasındaki tarife göre hazırlayıp soğumaya bırakalım.
Arası için; bir kaba kaymağı ve kremayı koyup mikser ile 5 dakika çırpalım.
Soğuyan kemal paşaların aralarını keselim.
Orta kısımlarına hazırladığımız kremayı koyup kapatalım.
Hazırladığımız tatlıları servis tabağına dizelim.
Kaymaklı Paşaların üzerini fıstık ile süsleyip servis yapın.
Bu nefis Kaymaklı Paşa Tarifi için Pembe Tatlar‘a teşekkür ederiz.

Benzer Yayınlar

Kaymaklı Paşa Tarifi
4/ 5
Oleh

Abone Olun

Yazılarımızı beğeniyor musunuz?Abone Olun Yazılarımı Kaçırmayın.