Fırında Sucuklu Kaşarlı Ekmek Tarifi İçin Malzemeler
- 7-8 dilim ekmek,
- 1 adet yumurta,
- Yarım su bardağı süt (120 gr),
- Karabiber,
- Kırmızı pul biber,
- Tuz,
- Çekirdekleri çıkarılmış zeytin,
- Rendelenmiş kaşar peyniri,
- Dilimlenmiş sucuk,
- Dilimlenmiş domates.
Fırında Sucuklu Kaşarlı Ekmek Yapılışı
Bir kaba sütü, yumurtayı, karabiberi, kırmızı pul biberi ve tuzu koyup çırpalım.
Bu karışım ile ekmek dilimlerini ıslatalım.
Islattığımız ekmek dilimlerinin üzerine sucuk dilimlerini, zeytinleri, domates dilimlerini yerleştirelim.
Sonra üzerlerine kaşar rendesi serpelim.
Önceden ısıtılmış 180-200° fırında kızarana kadar pişirelim.
Fırında Sucuklu Kaşarlı Ekmeklerimizi sıcak sıcak servis yapalım.
Not: İsterseniz ekmekleri geceden hazırlayıp bir sonraki gün pişirebilirsiniz.
Bu nefis Fırında Sucuklu Kaşarlı Ekmek Tarifi‘ni bizimle paylaşan Mutfağımız’a teşekkür ederiz.
Fırında Sucuklu Kaşarlı Ekmek Tarifi
4/
5
Oleh
greenart